Tette rør og avløp

Har du avløpsproblemer eller er rørene dine tette?

Vi hjelper deg med å åpne alle slags tette rør og avløp 24 timer i døgnet! Vi har fastpris dagtid for inntil 2 timers jobb. Jobb utover 2 timer faktureres det timepris for, men stort sett så er det to timer vi trenger, så er jobben gjort, men ikke noe fast fasit på tidsforbruk, det vil alltid være unntak. Kr.5.100,-

Prisgaranti dagtid - Vi matcher pris uansett!

Våre spylebiler utfører høytrykksspyling av tette rør i Oslo, Viken og innlandet av alle typer tette rør når problemet oppstår. Ved gjentatt tette rør anbefales kontroll med rørkamera .

Hva er årsaken til tette rør eller tette avløp?

Tette rør og avløp skyldes ofte fettdannelser eller andre ting som har havnet i avløpsrørene som ikke skulle vært der.

Tette rør og avløp

Ved gjentatte problemer bør det utføres rørinspeksjon med kamera

En TV-inspeksjon av rør benyttes for å påvise skader/feil på rørsystemer. Vi avdekker lekkasjer, forstoppelser / fortetninger og gir deg en tilstandsvurdering av dine rør.

Rørspyling med høytrykk er den mest effektive måten å åpne tette rør på. Med vår spylebil bruker vi vann og høytrykk for å åpne tette rør og avløp som sørger for at rørene fungerer normalt igjen.
Vi kan hjelpe til med alt fra tett toalett eller kloakkrør, tett avløp, tette rør og sluk på kjøkken, bad og kjeller ved å utføre høytrykkspyling av dine rør og avløp med vår spesialutstyrte spylebil.

Ring oss om du skulle lure på noe så svarer vi mer enn gjerne og skulle du trenge hjelp er vi raskt på stedet, når som helst på døgnet.

Vi i KLM har døgnåpen vakt telefon og rykker ut når du har behov!

Ønsker du å vite mer om rørinspeksjon / rørkontroll?

Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Vi hjelper deg gjerne!

VED HASTEOPPDRAG RING TLF: 815 000 88 DØGNVAKT

Velkommen til å ta kontakt med oss

Samarbeidspartnere

KLM Miljø AS innehar alle relevante godkjenninger som kreves, slik at jobben utføres optimalt i henhold til gjeldende lover og regler

Vi har kompetanse og kapasitet som gjør oss til en stabil samarbeidspartner