Supersuger

Supersuger

Hva er en supersuger?

En supersuger har kapasitet til å suge det meste av både våte og tørre masser. I tillegg til å suge oljetanker og fettutskillere, kan den suge shingel på tak, stubbloftsleire ,pukk og leca over store avstander og kan også suge blant annet isolering i gamle hus, kornsiloer og sement uten vann.

Med den nye maskinen kan vi også grave ut kjellere ved å suge hull i bakken uten vann. Supersugeren vi har anskaffet oss har en kapasitet som er langt over gjennomsnittet.

Både murstein og pukk suges effektivt opp i rørene og inn i supersugeren.

 

Supersuger

Supersuger kan anvendes på mindre graveoppdrag

Den nye supersugeren kan også gjøre nytten som gravemaskin der slike maskiner vanligvis ikke kommer til. På trange områder bak husvegg hvor det skal legges ny drenering, eller der hvor det ligger kabler i bakken og det er for riskikabelt å bruke gravemaskin. Da kan vakuumgraving med vår sugebil gjøre nytten. Sugebilen vår kan også blåse singel på plass på gårdsplassen eller fylle oljetanker med sand eller singel. Supersugeren kan for eksempel også suge ut sand fra kjellere, så slipper du å stå og spa i bøtter og bære ut.

Supersuger pris?

Å bruke sugebil til fjerning av våte og tørre masser er ofte kostnadsbesparende og et grønnere alternativ å benytte til mindre gravoppdrag. Prisen varierer etter hvor omfattende oppdraget er og hvor mye masse som skal suges ut. Fastpris kr. 16.000,- (0-30 m2). Ved større oppdrag ta kontakt med oss for en befaring og et godt pristilbud.

Høyteknologi og kontinuerlig høy sugekraft

Suging av sand i sandkasser i borettslag, støvsuging av garasjer og parkeringshus, aske fra flisfyringsanlegg ved hjelp av høyteknologi gir den er kontinuerlig høy sugekraft av vanskelige masser.

Med denne investeringen kan vi imøtekomme våre kunders behov og serve de fleste kundegrupper – Både kommuner, entreprenører og privatkunder.

KLM Supersuger 2

Bruksområder for supersuger

Suging av shingel på tak
Støvsuging av garasjer og parkeringshus
Suging av drenering og brønner
Utsuging av stubbloftsleire
Suging av pukk og leca over store avstander
Suging av septiktank og fettutskillere

 

Vakuumgraving
Kornsuging
Suging av isolasjon
Blåsing av stein og sand
Fjerning av blåseisolasjon
Flissuging

 

Vi tar oppdrag i Oslo, Viken og Innlandet.

Ta kontakt i dag for et godt pristilbud.

VED HASTEOPPDRAG RING TLF: 815 000 88 DØGNVAKT

Velkommen til å ta kontakt med oss

Samarbeidspartnere

KLM Miljø AS innehar alle relevante godkjenninger som kreves, slik at jobben utføres optimalt i henhold til gjeldende lover og regler

Vi har kompetanse og kapasitet som gjør oss til en stabil samarbeidspartner